Hacknuté Vianoce

Hacknuté Vianoce

Anotace: všetko je inak

Vianoce hacknuté nákupnou mániou
úsmevov od ucha k uchu nirvánou

solventných, celebrít sezónnym šarmom
jingle bells bez autorských práv zadarmo

hrá kto chce ako vie, na Mesiac zdŕham
z okraja krátera dlhý tieň vrhám

do jeho stredu, tam stromček postavím
nech sa zaligoce pod nebom tmavým

s tisícmi hviezdami v tom tichu splynie
tentoraz najkrajší je, áno i nie

na lunárnej púšti iný už nie je
kto telo na telo pána zohreje?

niečí pohľad cítim za chrbtom - Ona
pricupká baletka, z hviezd primadona

bledá až priesvitná, tak sa mi páči
okolo stromčeka okruh vyznačí

tenkými nôžkami bieleho tela
zakrúži krehučká kráska z imela

námesačný tanček, strieborné nite
obtáčajú symbol Vianoc, v entite

stromčeka, pavučinou snov a prianí
tak sme sa spoznali, príbeh ohraný

lásky to nie je, stáva sa raz v roku
komu? - to vopred nik nevie, mám v oku

čriepok zo zrkadla - všetko je inak
Snehová kráľovná bola ten divák

bytosť nie z rozprávky, reálna v čase
na Zemi, na Lune.. o rok na Marse
Autor Petbab, 22.12.2014
Přečteno 502x
Tipy 7
Poslední tipující: Amelie M., Amonasr, bogen, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je originální a hezký :)

10.01.2015 11:34:37 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí