Tys to udělal

Tys to udělal

Anotace: Nesnaž se, nesnaž se zapomenout svých činů. Ty jsi vyvrhel, ty nejsi z hrdinů.

Tisíce nocí budí písní tě ona

krásná jak smrt děsivá královna

 

její oči ti mají připomínat

že neměl bys nikdy zapomínat

 

udělal jsi to snad pro spásu její

však srdce zkamenělo

a prapory krvavé nad bojištěm vlají

 

udělal jsi to, není cesty zpět

nemůžeš to vrátit

těch pár příšerných let

 

Budeš tam dál ztracený ve tmě

ona bude o hrůze zpívat

zpívat ti něžně

 

Tys to udělal každou noc ať tě budí

ten pohled jeho

a píseň její

 

tys to udělal

nesnaž se utíkat

žes nenašel odvahu radši slovas chtěl spolykat

 

tys to udělal

vzal jsi mu jeden dech

 

tys to udělal

věčně řvi hrůzou v těch snech

Autor Vyvrženec, 16.02.2015
Přečteno 638x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí