Ichtiandris Orbis Terrae

Ichtiandris Orbis Terrae

Anotace: zatajit dech a klesnout na dno moře


Patřit do znamení ryb

zatajit dech a klesnout na dno moře
a přes temný modrý sloup hledět vzhůru
na hvězdy plující po hladině
jako by tam byly
a vytvářely souhvězdí

Narodit se bez chyb
nepoznat pech ani hoře
nořit se stále hloub za tónem píšťaly z kůru
jindy jen splývat líně
malovat podmořské víly
přemýšlet jenom tak, o štěstí

… jde takhle žít?


Autor Urvisu, 18.05.2016
Přečteno 618x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Papagena, Ormissia, Tawi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí