Zeměžrout

Zeměžrout

Anotace: Opět lehké přičichnutí k neononsensu.

Sbírka: Stručné verše

Zeměžrout již sešlý věkem
Rozkolísaný svým vztekem
Odplazil se vstříc své síni
Kamenité temné síni

A nad tím hrobem našel místo
Jak by z nebe spadlo jisto
Na to místo, všech míst krále
Doplazil se na Tři krále

S tím svým místem kamenitým
Vraním okem přeslenitým
Pošel Zeměžroutů pán
Z dáli tu hrůzu viděl pán

Od té doby u hřbitova
Když v půlnoci houkne sova
Zeměžroutí duch se budí
Řevem svým hrobníka budí
Autor Ravena Lupus, 10.06.2016
Přečteno 1048x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí