Kniha kouzel

Kniha kouzel

Anotace: To největší kouzlo mu zůstalo.

Uschoval si trpaslíček,
do hrnečku zlatý klíček,
knihu kouzel ukrývá,
magií se zabývá.

Každou noc až do svítání,
zkouší tajná zaříkání,
nezná vůbec oddechu,
čaruje pro potěchu.

Jednou nechal knihu venku,
když čaroval pro milenku,
pospíchal a zapomněl,
že by svíčku zhasit měl.

Požár vznikl za chviličku,
to je smůla, trpaslíčku,
vzácná kniha shořela,
zbylo trochu popela.

Bez knihy se kouzlit nedá
kouzlo lásky však ho hledá
smutku byl pak zbavený
něhou víly Lesany.
Autor Psavec, 13.06.2016
Přečteno 755x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Lioness, Nikita44, Malá mořská víla, Petr27, el sereno, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)milé

13.06.2016 19:34:05 | Malá mořská víla

Básnit se dá i lehce a vesele :-).

13.06.2016 12:49:15 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí