Posečení

Posečení

Anotace: Nikdo nepřežil...

Sbírka: Homo homini lupus

Mezi stromy škvíra byla
Rostla tam tráva
Tam skřítků rodina žila
Nad nimi se pásla kráva

A jak tam tak rostla tráva
Tam, kde žila skřítků rodina
Nepoznala ani kráva
Že nadchází poslední hodina

Ráno, raníčko kráva vstala
Uhnula první zatáčkou
Na pastvu se zas vydala
Posečenou sekačkou

A tam mezi stromy
Byla tráva posekána
S ní i skřítků nízké domy
A celá skřítků rodina
Autor Ravena Lupus, 13.06.2016
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí