Jak draci přicházejí o iluze

Jak draci přicházejí o iluze

Anotace: Z dračí sluje ozývá se znělý, mocný hlas zatím, co drak se tu pase, šíří se mu pas. na ovce u...

Sbírka: Satirik ve svém živlu

Z dračí sluje ozývá se
znělý, mocný hlas
zatím, co drak se tu pase,
šíří se mu pas.

Na ovce už se vy... chrlil,
lenost prý ho brzdí v lovu,
salát zálivkou si polil
a jde radši do okovů.

Za mřížemi je to snazší
- denně jídlo, nocleh též.
Co tě na vězení plaší?
Vyhnout se mu nemůžeš.

Vše výměnou za svobodu,
dostaneš víc než u rozvodu.

Autor Bánší, 02.08.2016
Přečteno 753x
Tipy 3
Poslední tipující: Sendy, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí