Rituální sféry

Rituální sféry

Anotace: Eklekticke zářivky pokoje...

 

V hlavě se mi uhnizdila smyčka 

desimalni blues

neodolatelní duchové ráje 

 

Plave ve mne hříčka 

nemůže ven 

pokoj je zaplaven polyvinylchloridovym fluidem 

 

Lidé se skrapeji ve fotosyntetickem dešti 

jestli ještě nějací ziji 

v tom roztozenem gigantickem trpaslikovi 

 

Stara pírka paranoickych relé 

se vracejí v řece pokoje 

bojíš se? Vykriklo to.

 

Granofonova deska puli roznici 

ta se rozteka a stává se zornici 

v křídlech archandelu krev býků 

 

Zelena křídla v portálu pralesa 

neměla jste se parit z bohy 

rok hibernace v průlivu životu 

 

Zaseknute nehubnouci hudební sublimie 

v basových trhlinach thorova sedmera temných 

a ty? Stare zazivoti a vytisteny sen ve tři de.

 

Dosedaji desky skripou lithiove skoby 

bublaji chimery pralesnich lian 

respirátory bazinych orgií 

 

Gestikularne sahas po kyslíku 

v tom se tvoří továrny představ 

cirkulační pila corpus callopsum 

 

Arcany věčnosti bori schizofrenikuv mýtus 

usinal jsi ve mne? Láskou k exkrementu andelskemu 

musíš se dokonale poznat s první vibrací hřbitovní 

 

Hyperboricke lode prisedaji k Tvé hodině 

Pomoc mi pane! Naleznout světlo v trhlinach samplovane duše 

nanometricke články mne vytrhavaji ze snění 

 

Život už není abysmalni voidum 

Komiksy endokrynniho tesseractu 

klín terrapodizovane čepelí lidskosti 

 

Toxicka ložiska breakuji v jedenácte rovině 

vlnící se viskonzita znetvorenych tváři k nicote 

svaty wombat tváři devitimistne kremaci mozku 

 

Obrat list! Povídám nepriblizuj se! Meluzino hlasu podzemní inferanie! Kdo rozbritni neonovy úplněk cyber spektralni mapy budoucnosti

otcove soundu polarizuji virtuální spektra 

lidé umírají safe your self 

Vesmir v melodickem intermezu 

arpagatio areastenickych mutualii 

 

Trojversi drapersa 

neschvalene vypuštění otroků zhmotnujicich tmu 

zahravas si!

 

S temnými duchy 

odpusť a opust tvarnost 

Zij ve věčnosti 

 

Nárůst struktury meta systému 

orbitální hlavolamy spuštění exophory 

průlet detekovan sedma vlna level devět 

 

Termonuklearni tikajici muž 

mysleli že je to neotetsuo 

ale je to holistic quant! 

 

Pijí odvar pythiinych nocnich mur 

urgentní moč bujíci cifrou z mochumurky 

ribonuklearni aleatrie natrikrat zlomene lucidium!

 

Just Quant! 

Just death.

Its me.

 

Autor Happyyz, 07.08.2016
Přečteno 910x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není scénář, kamaráde.

23.11.2020 04:13:13 | Tichošlap

Po dlouhé době si přijdu hodně blbá, nerozumím ani polovině slov

08.08.2016 01:18:30 | nepřihlášený komentátor

Po dlouhé době si přijdu hodně blbá, nerozumím ani polovině slov

08.08.2016 01:12:29 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí