Fext

Fext

Anotace: Věčné putování.

Kůže puká, dech se notně krátí
Mne dávno opustili všichni svatí
A stále žhavá kulka v hrudi pálí
Však skon nikdy neunáhlí

Prokletí čí dar na bedrech
Coby tanec smrti na křídlech
Na křídlech noci vprostřed lesa
Chladné srdce notně plesá

Po mečích, kordech zbyly šrámy
To lákal jsem srdce nejedné dámy
Avšak jejich rty mi na rtech hořkly
Záda pálila, jen se jich dotkly

Neukojitelných chtíčem hnán vpřed
Hledám místa svého střed
Svůj hrob, kolébku v zemi
Kde klid by dostal se mi

Avšak stižen silou těla
Nezraní mne dýky, děla
Morem padají všichni kolem
Souchotě zní městem sborem

Krev vysychá, nehty se v drápy mění
Žiji dnem i po setmění
Nikdy nenaleznu klid a spánek
Neukonejší mne lesní vánek

Až za hrob hnán jako zvěř štvaná
Chřtán rozevírá Pekelná brána
Která však nemůže mne pohltit
Kletba chce mne opěr bránit

Beze smyslu a bez cíle
Bloumám světem od té chvíle
Kdy prchl jsem od milenky
Mocné lesní čarodějky
Autor Ravena Lupus, 16.08.2016
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí