Draugr

Draugr

Anotace: ...

V čele temných vojů, v sedle krvavého oře
Kníže Draugr plení kraje, přináší jen zmar a hoře

Jako socha vytesán z mramoru a zloby
Kopí třímá, mává jím; uzavírá slávu doby

Smečka vlkodlaků je mu k ruce
Chránící jeho chladné srdce

Kníže jede a má hlad, žízeň, také vilné chutě
Jeho dech je trpký jed ničící život krutě

"Nuže, teď pij, příteli
Ve svých číších máme jed
Pak snaž se nepadnout
A dál ohýbej hřbet
Jsi jenom člověk
A pouze andělé mají křídla"

Černé zbroje lesknou se noční tmou
Stále běží, nikdy nespočinou

Zbraně řinčí, hrozí samolibý střet
Převrací, kroužkují a ochočují svět

Kníže Draugr v sedle sedí, svírá pavézu i dýku
Oslněn falešnou svatozáří noří dýku do hrudníku

"Svatozář jen pálí v zádech
Dýka zase studí v hrudi
Poslední vychutnej nádech
Než Smrt si tě zláká"
Autor Ravena Lupus, 18.08.2016
Přečteno 653x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady někdo poslouchal Landu :D

10.09.2016 21:34:30 | Oxík

Neee, vůbec :D

10.09.2016 22:09:01 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí