Démoni z pekel

Démoni z pekel

Anotace: ...

Z pekel nejhlubších je vyhnal strach,

strach pána pekel, který sám

byl nejvyšší vyvrhel a vrah. 

 

Nevládli tam ani nesloužili,

nikdo neznal jejich cíl,

nikdy nikoho nezabili,

ale přesto každý z jejich druhu v pekle žil. 

 

Démoni to byli jen od pohledu,

kráčeli hrdě a v tichosti,

byly to podivuhodné bytosti. 

 

Sám Lucifer však se jich bál,

i když to nikdy nepřiznal. 

Prostě jednoho dne zavelel, 

a chlupaté démony na Zem odvelel. 

 

Kráčejí teď mezi nami,

démoni v pekle zrození. 

Kočkami jsou tady zváni, 

tahle roztomilá stvoření. 

 

 

Autor Anagstrema, 01.09.2016
Přečteno 563x
Tipy 5
Poslední tipující: Misha, James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň s překvapením na konci.:-)

02.09.2016 06:21:27 | klaun

Děkuji, o překvapení mi šlo. :)

02.09.2016 08:50:49 | Anagstrema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí