Balada

Balada

Anotace: ...nemoci někdy bolí

V bitevním poli
v prostřed vřavy
statná žena
v litém boji
s mečem a kroužkovou zbrojí
nad dalším zabitým nepřítelem
vzpříma stojí

Člověče pojmi
v bitvách spravedlnosti není
přes všechnu sílu
přes odvahu její
ozve se výbuch
a střepiny ji zraní

...v pravé ruce citu již není
statná žena
obličejem k zemi teď leží

Přes všechnu bolest
přes všechen žal
meč do druhé ruky bere
a opět vzpříma hledí v dál

Četná její zranění
smrt dříve či později přivábí

do té doby
rvát se bude
v tom bitevním poli
Autor Leterr, 03.09.2016
Přečteno 595x
Tipy 7
Poslední tipující: danaska, Misha, Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sveřepě stojí klaun a svůj deštník tasí ... Hmmm ta bojovnice je mnohem lepší tohle nezní.

Nádherné dílko až jsem se nechal unést.

04.09.2016 00:30:19 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí