Sedmero havranů

Sedmero havranů

Anotace: Co kultura, to jiní strážci, jiní bozi.

Krákání pročíslo ledové ráno
Synové se budí, bude vystaráno
Osada havraní otevírá oči
A rudé slunce se nad mraky točí

Dnes je den masa, piva, medoviny
Oslava bohů, žen i otčiny
Na černých perutích ke stolům přilétají
Až po nich ostatní usedají

Sedmero jich usedá mezi muže a ženy
Sedmero jich naplní s námi své zobany
Pak zase na rok zmizí, kde je lesů brána
A budou střežit pole rozoraná
Autor Ravena Lupus, 17.02.2017
Přečteno 677x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí