Osada krkavců

Osada krkavců

Anotace: ...

Sedím tu nad hrobem, na kámen zírám
Pro koho asi je ta v zemi díra?
Možná je pro kněze, jenž stářím pošel
Možná je pro kupce, který měl kašel
Možná je pro matku, jež dítě kojí
Třeba je pro děcko, až kaši dojí
A třeba je, třeba je pro mě
Neboť já již roky nespávám v domě

Usínám nad hrobem, sednu si na hranu
V osadě krkavčí poslouchám pohanu
Autor Ravena Lupus, 19.02.2017
Přečteno 641x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, ZILA78, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nestraš a vraž tam strom ;-)

19.02.2017 05:16:22 | Malá mořská víla

To je nápad :D

19.02.2017 08:20:41 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí