Z deliria houby mám

Z deliria houby mám

Anotace: Bláznivej mozek, se jen tak baví nesmyslem.

Z deliria houby mám

Hej našel jsem houbu, vytáhnu nůž
houba klobouk dá do týla jako muž.
Houbo, co děláš, máš tu jen stát
plivne jak chlap, tak ty se chceš rvát.
Začínám váhat jenže v ruce pořád nůž
kopne mě nohou, běž do prdele už.
Říkám houbo, já to tak zle nemyslel.
Jasný můj klobouk sis vařit chtěl.
Houbo, smažem ten hloupej omyl.
Tak jo, beru, taky jsem trochu zlobil.
Ty, dnes večer se jdu do baru spařit.
Už nepiju, ale klobouk se bude snažit.
Přijde jeden týpek s LSD dobrým jak pes.
to nech na mě vždyť je toho plnej les.
Tak jo, to bude hukot a nebeská jízda
houba z toho štěstí na nohu hvízdá.
Už jsme tam a houba tančí jednou nohou
barman se mě ptá, můžu otázku strohou?
Jasně, mám dnes dobrej den, nejsem sám.
Ty, máš pocit, že jsem reál, nebo se ti zdám.
Dnes žádný delirium, jsem tady s kámošem.
Aha, tak to je jízda, už jseš zase pacošem.
Přemýšlím jak se v šaškecu ten čas loudá
nad postelí polička a na ní usušená houba.

Jeník.
Autor Jeník, 10.04.2017
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí