Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: dostal ses ze spárů vlkodlaka? neraduj se předčasně

Chodím kolem, nevíš čím jsem
pravdu poznáš, až s celým měsíce,
stanu se krvelačnou bestií,co tě zabije
tvé tělo rozsápe a krev prolije.

Na útěk rovnou zapomeň, nestihneš to,
hned jsem ti v patách cítíš to?
Ty se mi chceš schovávat?
Dobře, rád tě budu sledovat.

Přežil jsi, ale zůstaly ti šrámy?
Moc se neraduj, už jsi mezi námi,
s příštím úplňkem se proměníš,
teď je z tebe vlkodlak a to už nezměníš.

Navždy budeš bestií noci,
měsíc tě má ve své moci.
Je to prokletí, není zbytí,
vykoupíš se jenom smrtí.
Autor malý ďáblík, 13.12.2017
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aúúú :-))

14.12.2017 10:59:31 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí