Špión snů

Špión snů

Anotace:

Tiše se přikradl, do snu vstoupil
mou duši četl a neprohloupil
uviděl tam i lidskou snahu
hrál si pěkně v mém obsahu

Luskl prstem a sledoval dále
pozoroval i ty skutky malé
jestli byl seshora či zespodu
nevím, však domáhal se obchodu

Sliboval mi lámat nemožné
navíc ženy svůdné, rozkošné
jenže háček, za dvě stě roků
budu sloužit po jeho boku.
Autor Razer, 01.01.2018
Přečteno 584x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Anděl, Akyš
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diiiíky

01.01.2018 17:50:58 | Razer

Hezkyyyyyyy!

01.01.2018 17:34:56 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí