Špatná událost

Špatná událost

Anotace:

kameny se valily ze skal
s duněním tvrdých
doteků hran

do sypké půdy
se zapichovaly blesky
a zvedal se ledový vítr

slunce bylo zahaleno
za černým mrakem
široko-daleko
ani paprsek ze tmy

napětí brnkalo na struny
a dráždění uší
pozvolna přecházelo
ve svírání těla

když čerti venčili
svou novou saň
Autor Razer, 07.01.2018
Přečteno 518x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)

07.01.2018 13:21:36 | Razer

Hezky!

07.01.2018 12:35:40 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí