Zrcadlo II

Zrcadlo II

Anotace: ?

zrcadlo II

zakoukal jsem se do své tváře
občas na sebe hledím
někdy mluvím se zrcadlem a svou hlavou

jednojazycna problematika
sebe

kdo je mé já
mezi drakem a andělem jsem
zvláštní sluha
křídla pěstuji duší

jak víme že tento svět není příprava
na ten lepší
v jiné dimenzi či stejné

tiše se otáčím
k zrcadlu
mlčím
Autor Razer, 24.02.2018
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí