Na perutích divokých hus

Na perutích divokých hus

Anotace: báseň o divokých husích

Sbírka: Po stopách vesnice

Chtěl bych do teplých krajin
odletět na perutích divokých hus
pod sebou spatřil bych štíty hor
na čele cítil polibek několika múz

letím na perutích divokých hus
spatřil jsem moře i pasoucí stáda
po cestě si prozpěvovat toto blues,
ač vím že ho nemáš příliš ráda

když jedné huse hnědé peří ztěžkne
klesáme spolu níž, až za komínem
sedím v opuštěném hnízdě s vejci
která jakoby volala ,,už se líhnem ''
Autor Petr27, 28.04.2018
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí...moc krásný!

29.04.2018 13:41:56 | Anděl

díky :)

29.04.2018 15:17:29 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí