DuhoveJednorožec

DuhoveJednorožec

Anotace: Co chceš slyšet..

Tolik křivdy a bolesti

A už to můžu konečně odpustit

Takovej divnej život

Už asi od dětství

Třiatřicet let a

Hlasím vítězství.

 

Objímá mě Bůh a Satan

Příjdu si jak ňákej sultán

Snil jsem o tom

Teďka jsem tam

Život proudí jako řeka

Pára, gejzír, kapka,

Oceán, mraky, stoka,

Nebo navopak..

 

Střih, klapka,

Záběry z jinýho světa,

Už je konec, už je klid,

Vtipnej jako vtip,

Už nic není jako dřív..

 

Meditace, kletby,

Černá Magie, modlitby a čakry,

Nedělej machry, že máš televizi a krekry,

Zmije a lilie,

Tvoje fantazie,

Jednorožec a jeho kopie

Upletený na svetru.

 

Autor Andakar, 02.09.2018
Přečteno 534x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dnes to tu jen sviští... od oka vidím
Oceán, mraky, stoka... a jaká že
bude ta příští..? :)

02.09.2018 23:47:59 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí