Divoženky

Divoženky

Anotace: :)

V noci chodí noční víly

tajemné a krásné

pobudou jen krátkou chvíli

a mé srdce žasne.

 

K večeru pak pod peřinou

čekám až se objeví

možná že dnes ke mně přilnou

možná že se projeví.

 

Připraven jsem okázale

nabízím jim svoji čest

chovají se nevázaně

zkoušejí mě k blatům vést.

 

Marně se jim vysmekávám

chci jen trochu lidskosti

při odchodu na ně mávám

a mám pocit úzkosti.

 

Možná už je neuvidím

možná, že mě zahubí

zasel jsem a teď to sklízím

snad se ráno probudím.

Autor Ďábel sám, 10.06.2019
Přečteno 468x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, enigman, Kapka, šerý, Kubíno, Marten, Frr, Hanka, Iva Husárková, Quentin Tortellini, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo pane měl jsi se ctí vycouvat...

10.06.2019 21:20:22 | enigman

Pěkné...

10.06.2019 17:52:30 | Kapka

:)

11.06.2019 08:27:05 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí