Vstávej!

Vstávej!

Anotace: Další rádoby písnička, o kterou jsem se pokusil xd Opět se omlouvám za neprofesionální pokus o zpěv, snad to půjde přežít xd

No tak už vstávej, vstávej,
oheň dávno vyhasl už,
vstávej, vstávej,
brzo bude den.

Vstávej, vstávej,
za chvíli už vyjíždíme,
vstávej, vstávej,
brzo pojedem.

Cesta neznámá
leží před náma,
na obzoru Slunce vychází.

Nemám tušení,
copak se za ní,
horou špičatou, jen nachází.

Oblečte brnění,
máme zpoždění,
Měsíc už se dávno vydal spát.

Za tu klidnou noc,
za jejich pomoc,
děkujeme bohům nastokrát.

No tak už vstávej, vstávej,
oheň dávno vyhasl už,
vstávej, vstávej,
brzo bude den.

Vstávej, vstávej,
za chvíli už vyjíždíme,
vstávej, vstávej,
brzo pojedem.

Hudební doprovod

Autor Samta, 17.02.2020
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Wahadahaku
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí