Studnice vědění a přání

Studnice vědění a přání

Anotace: Pokud máš odvahu,tak si přej....

Někdo si přeje být bohatý a slavný
Někomu stačí, aby mu nechybělo zdraví

Tolik vás je,co chtějí mít nesmrtelnost
Některým stačí pouze poznat radost

Dala jsem vám tucty aut ,domů i klenotů
Dala jsem smysl nespočtu životů

Pokud chceš být uznávaný vědec
Nebo hollywoodský oskarový herec

Pokud chceš být superhrdina,co zachraňuje lidstvo z nesnází
Nebo jen poznat pravdu z vševědoucích databází

Vše jsem ochotná vám dát
Co požadujete,stačí si jen přát

Vy stále přicházíte ke mě
Tváříte se nejistě až temně

Za vaše přání,jak mnozí z vás tuší
Chci aby jste upsali svou duši

Jsem studnice vědění a přání
Hoď do mě minci a změním tvůj život k nepoznání
Autor Henry Canas, 13.05.2020
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý po kouscích duši prodáváme
za tisíce pošetilých přání, které máme

13.05.2020 19:58:39 | Emily Říhová

Však nikoho nenapadne,své přání místo sebe,přát druhému.

27.05.2020 20:04:29 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí