Sny vs Realita

Sny vs Realita

Anotace: Probudit se do snů ...

Prolétám vesmírem a hledám nové planety
Sleduji galaktické srážky, nacházím nové životy

Jsem objevitel nových světů
Průkopník mezihvězdných letů



Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím,byla noc a já byl v něm ...



Jsem kapitánem, plavím se v rozbouřeném moři
V hlubinách pod námi,jsou vodní netvoři

Posádku mám plnou vyvrhelů
Čekají na signály mých povelů

Jsem mořských nestvůr lovec
Na moři ne ony,ale já jsem ten dravec...



Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím, byla noc a já byl v něm



Mám velkou moc ,přemýšlím jak s ní naložím
Základy jednoty ,proto teď položím

Jsem prezidentem celé planety,už nejsou rozdělené země
Spojil jsem svět, nyní pomáháme si vzájemně ...



Procitám a chvíli nevím co se stalo
Koukám kolem sebe,zjišťuji byl to pouhý sen
Teď už to vím, byla noc a já byl v něm



Stojím ve fabrice u pasové linky, ruce mi kmitají sem a tam
Ostatní mají nejspíš lepší sny,protože to vypadá,že jsem tu sám

Chci se probudit ze zlého snu ,být někým jiným
Však zjišťuji,že tohle není sen,tohle prožívání je životem mým ...


Chci zase usnout a na tohle zapomenout
Chci letět vesmírem a na moři plout
Chci být prezidentem naší planety
A né otrokem ve dvaceti
Autor Henry Canas, 13.06.2020
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Majda, Emily Říhová, zatoulané kotě, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno...vnitřní pocity, touha, naděje...

14.06.2020 08:45:49 | Majda

Děkuji Ti. ;-)

19.06.2020 16:33:31 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí