Pohádka o pyšném králi

Pohádka o pyšném králi

Dokonalý král na zlatém trůně,

srdce plné bezcitné pýchy,

kolem něj jsou jen líbezné vůně,

zakrývají královi odporné hříchy.

Uzavřel smlouvu se zakázaným zlem,

stal se paranoiou zlomených srdcí,

už nepozře ho naše zem,

teď může žít bez lidských emocí.

Odevzdaný smlouvě zla,

putuje městem nenáviděný,

uschlý květ bez zářivého kouzla,

kolem něj jen kamenné stěny.
Autor Linna, 07.11.2020
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí