Sen

Sen

Anotace: ze sbírky “Ztracená naděje”

V jiném světě se v mžiku zjevím
Káždý princ je do mne zamilován
Pak těsně před rozedněním
Uslyším hlas mnou samou volán

Zářivé se začne měnit v temné
Krásný princ se ke mě skloní
Avšak místo polibku mne bodne
Mé tělo se bolestí svíjí

Mlživým zrakem po tváři jeho pátrám
Mé šaty změnily už odstínu
Však odpovědi nedostávám
Už nečekám žádného hrdinu
Autor Avera, 19.02.2021
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Psavec, mkinka, Rozmarýna, Frr, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neočekávat je základ...

22.02.2021 20:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí