Čolci ve skafandru

Čolci ve skafandru

Anotace: Konopný lano rychle dolů shoď, ke kráteru připoutám vzducholoď, Já jsem nový Adam a ty Eva, Jsme tu sami, nazí, jenom my dva, Buší nám srdce, v žilách tepe údiv a strach. Pod nohami víří šance, černý sopečný prach

 

Konopný lano rychle dolů shoď

Ke kráteru připoutám vzducholoď

Já jsem nový Adam a ty Eva

Jsme tu sami, nazí, jenom my dva

 

Buší nám srdce, v žilách tepe

Údiv i strach

Pod nohami víří šance

 Černý sopečný prach

 

Ze ztuhlý lávy a zbytku peří

Postavím ti hrad

Jsme hříšné duše a invazivní kontaminant

 

Raz, dva, tři, my jsme trestanci

Vesmírný kolonie

Lásko něco se zvrtlo, že nás to mrsklo

Tam, kde dřív byla jen čirá fantazie

 

Koukám kolem a vidím, že vědma měla pravdu

Že tu najdeme bratry, sestry

Čolky ve skafandru

Třeba nic, možná málo budou chtít

Mám tu dárek

Ze zeměkoule v láhvi meteorit

 

Je to záměr tvůrce nebo radikální evoluce

Průsvitný blány obepínají hebké ruce

 

Raz, dva, tři, my jsme trestanci

Vesmírný kolonie

Lásko něco se zvrtlo, že nás to mrsklo

Tam, kde dřív byla jen čirá fantazie

 

(Hanuš Šparlinek, 21.3.2021)

Autor Hanuš, 21.03.2021
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, jenommarie, Iva Husárková, WWW
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokyvuju hlavou dolů.

22.03.2021 04:12:07 | Marek

:D no kdo ví kdo ví
ale hlavně ať ta láska
čolek nečolek ... :)) *ST

21.03.2021 14:40:35 | jenommarie

:-)

21.03.2021 11:20:09 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí