Místo snů

Místo snů

Kde bobr dohlídá svou hráz,
Kde není potřeba hradní stráž.
Tam kde z housenky navždy je zdatný motýl.
Tam kde nemáš žádný nucený rozptyl.

Místo, kde nemá co dělat smutek.
Místo, kde šťastný je každičký kousek.
Na vše co si vzpomeneš to máš.
Kde ani srabovi nechybí kuráž.

Kde i já se cítím bez starostí.
Tam kde žiju život bez bolesti.
Kde jsem šťastný a chci tam zůstat.
Posmrtný život, jak jinak to popsat.

Autor Notimportant, 11.08.2022
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, CULIKATÁ, Marry31, Fialový metal, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě popsáno, chtěla bych tomu věřit

12.08.2022 12:19:47 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí