Sen

Sen

Víry jako tornáda v největší bouři vesmíru,
lidé prchající před hrozbou z hůry.

Co děje se se známým světem,
jak se zachránit?

Usazeni v bunkru přátel,
slyšíce řev a bolest za dveřmi,
neznámá síla se zmocňuje a zabíjí,
co známé bylo lidstvu.

Vyjít je zhouba, nevyjít též.

Potrava dojde, oni přijdou, vzduch vyprchá.
Čas ukáže.
Naděje ubývá.
Autor LiolaMaka, 14.12.2022
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Caliéry, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano přesně, naděje nikdy neumírá

15.12.2022 09:00:59 | Bufik

Naděje vždy žije :-)

14.12.2022 19:57:44 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí