Ptal se pána sluha

Ptal se pána sluha

Já vám vlastně věřím, pane,
jenže je to zakázané
jestli se mi něco stane,
budu mrtev — ba jo, ba ne?

Dal jsem sílu, dal jsem víru
kolem cítím prach a síru.
Necháte mi aspoň škvíru,
abych mohl utéct v míru?

Já vám vlastně věřím, pane.
Vím však, odkud vítr vane.
A až mrtvý jednou vstane,
zpět ho nikdo nedostane.
Autor Tritvaetna, 05.02.2023
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Lighter, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí