Pocta vílímu lidu

Pocta vílímu lidu

Anotace: To si takhle jdete v lese při měsíčku...

Víly, víly, nádherné,
proč jste mi tak vzdálené?
 
Každý den, zas a zas,
každý večer volám vás,
však vy nikdy nepřijdete.
Mou společnost nesnesete?
 
Jemný vlas a jiskřivé oči,
jak jste krásné,
hlava se člověku točí. 
 
A ten zpěv - rajská hudba!
Do vínku vám dala sudba.
 
Přijďte blíže,
potěšte sluch,
ukojte žal,
ať zapomenu, co mi svět vzal.
 
Jen s vámi toužím být,
z rosy šaty šít,
co více můžu chtít?
Tak si šťastně žít... 
Autor Phoebe, 17.02.2023
Přečteno 154x
Tipy 10
Poslední tipující: Pozitreo, Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková, Kan, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný vílí sen*

Možná se mýlíš a každou noc
tančíš jak víla.
Vůně zapomněnky, která tě chrání
tvé vzpomínky smyla.
Ulehneš večer ke svému spánku
a nožky lehké i tělo máš
ve vílu proměníš se rázem
a mezi víly chodíváš.
:);)

18.02.2023 11:43:10 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí