Vzdávám se

Vzdávám se

Kéž by noc zase v noc přetekla  

a zůstala tak navěky,

plna třpytu a po hvězdách horké trávy

ubývající luny, co už nemá co ztratit

šepotu, dřímotu, ševelení

šera, mlhy, tajemství.

Jako když do snu propadám se,

hlubiny tlačí mě nahoru

a spánek leží na polštáři,

jsem tam, vzdávám se…

 

Autor Caliéry, 08.04.2023
Přečteno 182x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, Jan Kacíř, Lexi, Psavec, Sonador, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká. Líbí se mi.

11.04.2023 11:03:58 | Jan Kacíř

Pěkné.

08.04.2023 04:55:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí