Říše snů

Říše snů

Anotace: ...

V říši snů, kde vzduch je plný tajemství,

tam se duše bez hranic a zábran vznáší

Tam se neviditelné nitky splétají,

snové bytosti ve vzduchu tančí

 

V říši snů, kde barvy jiný lesk mají,

tam se realita ztrácí a čas se zastaví

Tam se brána do nekonečna otevírá,

lidská představivost křídla dostává

 

V říši snů, kde se sny skutečností stávají,

tam se přání plní, nové vize se rodí

Tam se realita s fantazií mísí,

život se nekonečným dobrodružstvím stává

 

V říši snů, kde slova jsou jen melodie,

tam se příběhy bez hranic vyprávějí

Tam nové světy a dimenze objevuji,

my se tvůrci vlastního osudu stáváme

 

V říši snů, kde srdce v rytmu snů bije,

tam se klid a harmonie nachází

Tam se duše, které se hledaly, potkávají,

v jednotě opravdovou jednotu naleznou

 

V říši snů, kde se naše pravá podstata skrývá,

tam se dveře do naší duše otevírají

Tam odpovědi na naše otázky najdeme,

krásu skrytou ve světě snů objevujeme 

 

Autor Misha, 05.10.2023
Přečteno 157x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, CULIKATÁ, Marry31, Žluťák, mkinka, nehledaná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslednej dobe si žiaden sen nepamätám škoda

05.10.2023 19:29:46 | IronDodo

když se mi něco zdá nějaký sen, pokaždé si ho zpětně vybavím a po probuzení si ho v mysli přehraju a říkám si, o čem se mi zdálo...

06.10.2023 03:43:48 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí