Tři kouzelné oříšky

Tři kouzelné oříšky

Anotace: inspirováno básní KOUZELNÉ OŘÍŠKY...

Ve středu lesa, kde ticho vládne,

v tmavém šeru svého háje dva stromy stojí

Pod jejich korunami vzkvétá ořechový sad,

ve kterém se tři kouzelné oříšky skrývají

 

Kouzelné oříšky jak tajemné jsou,

ve svých malých skořápkách moc mají,

Jen tři přání nám vyplní, to je známé,

tak se k nim s pokorou blížíme

 

První oříšek, tvarem jako klenot, co v srdci skrývá,

je touha po lásce, která nás obklopí

Ať najdeme toho, kdo nám srdce rozpálí,

společně šťastný život prožijeme

 

Druhý oříšek, zářivý a leskle tyrkysový nás nadějí naplňuje,

je touha po pevném a silném zdraví

Ať nemoci a bolesti od nás odejdou,

my se radostí a energií rozzáříme

 

Poslední oříšek, jemný a zářivě zlatý sny nám vyplní,

je touha po štěstí, které nás provází

Ať v životě jen radost a úspěch potkáme,

každý den si naše duše zpívá

 

Poznej tedy tři kouzelné oříšky z tajemného lesa,

které Ti pomohou nalézt vlastní cestu

Láska, zdraví, štěstí a úspěch, to jsou jejich dary,

ať Ti slouží jako průvodci na pouti Tvého života až do konce

Autor Misha, 22.10.2023
Přečteno 139x
Tipy 8
Poslední tipující: martinaV, cappuccinogirl, IronDodo, Frr, mkinka, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí