Sen nebo realita?

Sen nebo realita?

Východ slunka a jeho cesta
Vstal jsi a víš, že dnes jsi z jiného už těsta

Včera celý den zamračen a plný zloby
Dnes okouzlíš nejednu slečnu úsměvem, při níž jdou na ni i mdloby

Odpoledne při pláži dívku za ruku si vedeš
Okouzlit ji a políbit do večera snad i svedeš

Večer za svitu už měsíce
Hoříte oba, kterak dvě velké svíce

Na lůžko se oba vroucně těší
O pár minut už oba spolu těžce hřeší

Uběhl tak krásně den
Láska přišla neb jen krásný sen...
Autor neptolius, 17.04.2024
Přečteno 38x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimismus je dobré mít. Vítám.

17.04.2024 15:28:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí