divadlo

divadlo

Anotace: ta pravda to probuzení,že né ,že to takto není

Sem tu

a prožívám vesmírný okamžik svého života

je to náhoda nebo fakt?

je to skutečnost či sen vzdálenýho robota?

sem tu pro život anebo naopak?

loutkové divadlo v modré kouli

kde položivý panáčci nechápou svou roli kterou hrají

každý den se herci mění

každý den už někdo není...

 

Výsledek obrázku pro světlo na konci tunelu

Autor Akyš, 17.09.2007
Přečteno 967x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí