Krásná

Krásná

Anotace: A mě nikdo vyznání nenapíše... Tak píšu sama, no. Ovšem, že ne pro mě ;). Tak asi každé krásné holce. Já jich znám...

Jsi krásná, jak okvětní lístek růže,
jsi krásná, jak jen holka býti může,
jsi krásná, jako rosa ranní,
krásná, jak nebe za svítání.
 
Jsi krásná, jak pohádkový svět,
jsi krásná, až chce se závidět,
jsi krásná, jak říčka když pramení,
krásná, skoro až k zbláznění.

Jsi krásná, jak první májová noc,
jsi krásná, ještě víc než jen moc,
jsi krásná, jako první sníh,
krásná, že člověk hned by ztich.

Jsi krásná, jako když přejde zlost,
jsi krásná, jsi sama nevinnost,
jsi krásná, jak pohled do krajiny,
krásná, jak světlo, když plaší stíny.


Jsi krásná, jako plamínek svíčky,
jsi krásná, jak mláďat plaché hříčky,
jsi krásná, jako z usmívání vráska,
krásná, jako opravdová láska.


Jsi krásná, jako ty žirafí oči,
jsi krásná, jak když se kotě do klubíčka stočí,
jsi krásná, jako slunce v létě,
krásná, nejvíc ze všech v tomhle světě.

Autor genca, 01.12.2008
Přečteno 1351x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí