Profil autora BArBArKO

BArBArKO

BArBArKO

Muž, 51 let

Registrace od
09.12.2008 09:12:00
(5579 dnů)

Tvorba celkem (125)
Úvahy (1)
Básně (124)
--
Hledat dílo

Naposledy aktivní
08.03.2024 11:37:24

České Budějovice

Tipy obdržené: 1264
Tipy rozdané: 3492

Komentáře obdržené: 313
Komentáře rozdané: 264
K cizím dílům: 202emoji
Autor píše o sobě:

VSTUPUJTE POUZE PO DOSAŽENÍ PLNOLETOSTI (SORRY)

Tyto následující prima veršíky jsou určeny především ženám a mužům, slečnám i chlapům ,kteří nefandí módě velkých prsou , je jim fuk, že nejdou s trendy doby, kdež velcí trenky zdobí, ale naopak čerpají energii , potěšení a krásu z prsou malých. Dále by si je mohli přečíst i ti, jež si s nimi s radostí dokáží pohrát jak na pohovce, tak ve stromovce , jak k příhodě, tak v přírodě, jak v puse, tak v autobuse , jak s v kusem , tak v jednom kuse, ale i ti, kdož si chtějí vnésti světla do dosud světa neoběveného.
Používáním magických slov připoutávám čtenáře k postavám i situacím , aby zároveň přestaly vnímat okolní realitu, nevěděly co je pravda a co sen, jestli je noc nebo den a dokonce se v situacích sami viděly a vůbec se u toho nestyděly. Proto jsou verše záměrně napsány tak přesvědčivě , aby je čtenář četl v jednom kuse, nedrobil je a nenechával zbytky , měl chuť se stále milovat a vonět kytky.
Básničky jsou psány bez okolků a proto přední doktoři doporučují před počtením prášku jeden a půl, náhoda je vůl.
Protože věřím ve svůj talent , troufá si těmito ráznými eskalujícími verši trumfnou všechny dosud uznávané autory kulovými svršky a pomocí nich přeměmit svět dnešní v lepší, možných v nemožných , božných z nebožných a ať všechno zlé se v dobré obrátí , ať jsme jednou zas všichni nahatí.
Proto Vám, kteří se chcete naladit vlnou Alfa přeji příjemné prospění,
mějte se fajn
a kdyby mé některé básně nebyly dle Vašeho gusta,
tak za to může jedině můj
menzes!

A teď vážně : můj Bůh je Slunce a na čáry nevěřím, tvrdá a měkká IY nerozlišuji , velká a malá písmenka vkládám dle důrazu, S a Z jak slyším tak píši. Probuďte se prosím, pravidla stará 300 let v jiných jazycích také neexistují. Je čas na změnu.

A ještě k tomu záměrně provokuji a přeháním, to aby jste se nad některými věcmi zamyslely a uvědomili si, že Pravda leží někde uprostřed.
Děkuji za pochopení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí