Život

Život

Anotace: Prostý pohled.

Smysl života ?
výmysl lidstva...

Život je prostý..

Narodit..
Zamilovat...
Vychovat potomka..
Zemřít...

a tak to jde pořád dokola..

...dokud se zas nezmění hra...

Autor Mausik, 03.08.2009
Přečteno 724x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí