Vůle

Vůle

Anotace: V davu, sama.....

V pohledu do známých tváří
nepoznávám žádnou blízkost
jež by nahé srdce uchopila

Tenký klas
zkoušen ve své síle. . . poražen, zbraň sečná . . .
Je tu zas
nekonečně dlouhá chvíle. . . samota, je věčná . . .
Zpěvy krás
hučí ve svém úle. . . rada marná, nestrkat . . .
Lidé v nás
síly naší vůle. . . držet pevně, netrhat . . .

V pohledu do známých tváří
nepoznávám žádnou blízkost
jež by nahé srdce uchopila.

Autor zaba.zuzla, 13.05.2011
Přečteno 659x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bambulka, CULIKATÁ, Tamara, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí