Čím jsem??

Čím jsem??

Anotace: žeby melancholie??

**********
Čím jsem?
Asi ničím ...
Přesto teskně kdesi uvnitř křičím
Já jsem! Já jsem! Já jsem!

Čím jsem?
Asi kompasem ...
Když svým vnitřním zápasem
se zas kdesi ve tmě ztratím
přivřu víčka a přesto se vrátím.

Čím jsem?
Asi ranní rosou ...
Když mám o koho zavadit nohou bosou
zvlhnou má dvě paví očka
a ráno se rosy dočká.

Čím jsem?
Asi Fata Morgánou ...
Když pro bitvu již dávno prohranou
tyčím vlajku, držím stráž
kde nic, tu nic, ... jen kuráž.

Čím jsem?
Asi ničím ...
Přesto teskně kdesi uvnitř křičím.
Já jsem! Já jsem! JÁ JSEM!!!

Autor zaba.zuzla, 31.05.2011
Přečteno 608x
Tipy 9
Poslední tipující: hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, jethullfan, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí