Nic

Nic

Anotace: -

Nic
Já chci málo i moc.
Vše a nic.
Nic bez hranic.
Nic co vedle tebe začíná, nic co samotou se nazývá.
Nic co vše zaplňuje, nic co vše obsahuje.
Nic co stále tu je.
Objímám tvé nic.
Objímám své nic.
Objímám nic bez hranic.
Jsem nic nic nic...................
Že chceš víc?
Autor niki, 16.11.2011
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí