Plamínek

Plamínek

Anotace: ...prosil se čas...

Tekutým pískem chladného večera

prosil se čas takřka doběla

zahalen v rubáši, průsvitné blůze

po špičkách v rytmu své chůze

 

Slova, co v zácloně seděla

promlčel čas takřka doběla

s příchutí nahořklých pralinek

vyhasnul poslední plamínek

 

Vše, co jsem v tu chvíli věděla

pohltil chlad onoho večera

prosil se čas takřka doběla

tekutým pískem chladného večera

Autor zaba.zuzla, 28.02.2012
Přečteno 738x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, greenus, Radhuza, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I to se občas stane, ST.

28.02.2012 18:28:26 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí