kačka

kačka

Anotace: kdejejíkonec

Stojí Kačka za kasou
vlasy má až do pasou
otáčí se...drobné vrací
nikdy prachy nepoztrácí
je to holka šikovná
starším se už vyrovná
její šéf ji sleduje
dá ji tučné prémie
kolegině nechápou
pročpak chodí na pátou
ona totiž každé ráno
herák do žil vhání..,kámo
nevadí že vočka
má jak ve tmě kočka
protože v tom jede krátce
tak si zatím váží práce
až se jí však slunce schová
najde si jí třeštíková
pak to holka do žil per
budem točit časosběr
Autor poeta, 12.03.2012
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná ze života

16.03.2012 15:22:23 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí