Pluji

Pluji

Anotace: Nikdy nevíme kam doplujeme

Houpu se lodi života,
pluji někdy nevím kam.
Stojím u svého kormidla,
jen hvězda osudu můj cíl zná.

Je mým světlem naděje,
vede mě černou tmou.
až má loď k cíli dospěje,
ta hvězda bude mou.

Teď však do dáli hledím,
hledám kudy cesta vede,
pluji za rudým svítáním,
tam kde končí nebe.
Autor korzar, 18.03.2012
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pluj po hladině moří
kde západ sluncem hoří
pluj bez nehod a bouří
po klidných hladinách...

18.03.2012 20:31:42 | básněnka

díky

18.03.2012 20:32:19 | korzar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí