Idea snů

Idea snů

Anotace: ,,,

Tolik snů, co s tebou

Na to zapomínám

Vrátit zpátky

Osudy z pohádek hrdinů….

 

Beznaděj

Srdce, co zkameněla

Odvracíš tvář

Brouzdáš v příčinách

Morálních posluhů….

 

Tak vejdi

V temnoty zítřků

Jež spirálou času pochodují

Násáklé krví pohanských barbarů…

 

Tvá víra ve zkázu

Světa, jehož ideu hledáš

Rozuzlení přichází

Probouzíš

Byl to sen….

Špatný sen !

 

 

 

Autor v.hercik, 20.03.2012
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, zaba.zuzla, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní dílko.

20.03.2012 08:37:56 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí