Výpadek

Výpadek

Anotace: logiky

Mám výpadky logiky
kampak se ztrácí
v oblacích..
jiná přízemní, ne, díky
jak kostka hrací
se obrací

dle libovůle náhod
jak osa viklá
gravitace
chytřejší vsadí na hod
když okem mžikla
- dobrá práce

výpadek mám teď zrovna
běžné logiky
osvojené
ta jiná, nevýslovná
- pro kouzelníky
zkrat překlene
Autor Petbab, 21.03.2012
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Logiku pošleme do háje. Báseň je nádherná.

26.03.2012 10:14:36 | laludmi

Člověk se vypadkům neubrání, ST.

21.03.2012 23:44:02 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí