Vrávorám

Vrávorám

Anotace: Ve stěně je mrtvý brouk

Nemám prachy na mejdlo
neboť všechno propiju
kradu večer granule

kamarádka krysa
sežrala mi nehet
na námku byl Liška

světla v šipce míří vzhůru
ukazovák s třískou hnije
polibte mi šos
Autor Noball, 23.03.2012
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí