Incentivní

Incentivní

Anotace: ...

Sbírka: V záblescích

Nic pro tebe neznamenám,

jsem kus hadru, tiše sténám

do větru.

 

Pohrdáš mnou, vláčíš světem,

pro zábavu hážeš dětem

za Petru.

 

Jsem tvůj otrok, malá děvka,

zbavit se mě můžeš zlehka.

Tak co váháš, hnusnej spratku?

Už mě pošli na oprátku,

stejně jsem ti k ničemu -

jak aspirin v IKEMu.

Autor free.poet, 26.03.2012
Přečteno 787x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí